Technologie

Mléčný systém

Kávové speciality jako cappuccino, latte macchiato a spol. jsou zdokonalovány mlékem nebo mléčnou pě...

Různé způsoby extrakce kávy

Ideální doba extrakce je rozhodujícím faktorem pro dosažení optimálního výsledku: Doba kontaktu mezi...

Mlýnek podle nápoje

Pro zajištění optimálního namletí u každé speciality vyvinuli inženýři ze společnosti JURA mlýnek Pr...

Základní funkce

Jediným stisknutím tlačítka k dokonalé kávové specialitě – káva čerstvě mletá, nikoli z kapsle. Co ...

Vodní filtr Claris

Káva je z 98 % tvořena vodou. Čerstvá studená voda je proto nezbytná pro dosažení dokonalých výsledk...

Variabilní spařovací komora

Díky promyšlené konstrukci vytváří patentovaná spařovací jednotka VC s variabilní spařovací komorou ...

Moderní mlýnek

Díky mlýnku je každá porce kávy čerstvě pomleta právě před každou přípravou espresso kávy. Nové, mo...

P.E.P. - řízený proces spařování

Řízený pulzní extrakční proces (Pulse Extraction Process – P.E.P.®) zajišťuje optimální dobu extrakc...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz