Kávové speciality jako cappuccino, latte macchiato a spol. jsou zdokonalovány mlékem nebo mléčnou pě...
Technologie
Různé způsoby extrakce kávy
Ideální doba extrakce je rozhodujícím faktorem pro dosažení optimálního výsledku: Doba kontaktu mezi...
Mlýnek podle nápoje
Pro zajištění optimálního namletí u každé speciality vyvinuli inženýři ze společnosti JURA mlýnek Pr...
Základní funkce
Jediným stisknutím tlačítka k dokonalé kávové specialitě – káva čerstvě mletá, nikoli z kapsle. Co ...
Vodní filtr Claris
Káva je z 98 % tvořena vodou. Čerstvá studená voda je proto nezbytná pro dosažení dokonalých výsledk...
Variabilní spařovací komora
Díky promyšlené konstrukci vytváří patentovaná spařovací jednotka VC s variabilní spařovací komorou ...
Moderní mlýnek
Díky mlýnku je každá porce kávy čerstvě pomleta právě před každou přípravou espresso kávy. Nové, mo...
P.E.P. - řízený proces spařování
Řízený pulzní extrakční proces (Pulse Extraction Process – P.E.P.®) zajišťuje optimální dobu extrakc...