Nová prodejna v Brně: JURA Brno | Vídeňská 34 | 9-17hod

Recenze Jura Giga 10: Průvodce špičkovými kávovary

Hledáte špičkový kávovar pro domácí nebo kancelářské použití?

Pak jste přišli na správné místo! V tomto článku se podíváme na jeden z nejlepších kávovarů na trhu - Jura Giga 10. Tento kávovar nabízí širokou škálu funkcí, které uspokojí i ty nejnáročnější milovníky kávy. Přečtěte si naši recenzi a zjistěte, zda je Jura Giga 10 tou pravou volbou pro vás.

Klíčové vlastnosti Jura Giga 10

Rozmanitost kávových specialit

Jura Giga 10 přináší až 35 různých kávových specialit. Ať už jste milovníkem klasického espressa, latte macchiata nebo cappuccina, tento kávovar uspokojí každou vaši chuť.

Velký mlýnek na kávu

Jura Giga 10 je vybavena silným mlýnkem na kávu, který zvládne zpracovat celá zrna kávy. Díky tomu si vychutnáte čerstvě namletou kávu s dokonalou chutí a vůní.

Jednoduché čištění a údržba

Díky integrovaným čistícím a odvápňovacím programům je údržba a čištění kávovaru Jura Giga 10 hračka. Kávovar také disponuje funkcí automatického čištění cappuccino trysky a snadno vyjímatelnou jednotkou pro zrnkovou kávu, kterou můžete jednoduše vyčistit pod tekoucí vodou.

Vysoká kapacita zásobníků

Velké zásobníky na vodu a kávová zrna Jura Giga 10 zajistí, že můžete připravit kávu pro všechny své blízké nebo kolegy bez nutnosti neustálého doplňování.

Velké zásobníky kávovaru Jura GIGA 10

Jura GIGA 10 - představení hlavních vlastností

Design

Elegantní design Jura GIGA 10, kombinující hliníkové a plastové prvky, dodá každé kuchyni či kanceláři šmrnc. Kvalitní provedení a pečlivě zpracované detaily svědčí o tom, že Jura nepodcenila ani materiály, ani design.

Displej

Na přední straně kávovaru se nachází velký barevný dotykový displej, který umožňuje snadnou a rychlou obsluhu a přizpůsobení nastavení kávovaru. Displej je přehledný a intuitivní, takže se s ním bez problémů vypořádají i méně zkušení uživatelé.

Displej u kávovaru Jura GIGA 10

Funkce a nastavení

S Jura GIGA 10 si vychutnáte skutečně dokonalou kávu, díky široké škále funkcí a nastavení. Můžete si vybrat z 35 různých nápojů, včetně espressa, cappuccina, latte macchiata a mnoha dalších. Kávovar umožňuje nastavit sílu kávy, teplotu vody, velikost šálku a množství mléka či mléčné pěny podle vašeho gusta. Navíc si můžete oblíbená nastavení uložit do paměti kávovaru a mít tak svůj oblíbený nápoj připravený na dosah ruky.

Mlecí systém

Jura GIGA 10 je vybavena dvěma keramickými mlecími systémy, které umožňují mletí dvou druhů kávy zvlášť nebo jejich směšování. Díky technologii Product Recognising Grinder (P.R.G.) si kávovar automaticky nastaví ideální mlecí stupeň pro každý druh kávy. To zaručuje maximální chutnost a aroma vašeho nápoje.

Pěnič na mléko

Jura GIGA 10 je vybavena inovativním mlecím systémem, který umožňuje přípravu nadýchané a jemné mléčné pěny pro cappuccino, latte macchiato a další mléčné nápoje. Tento systém je navržen tak, aby byl co nejhygieničtější a snadno se čistil.

Výkon a kvalita kávy

Espresso

Espresso z kávovaru Jura GIGA 10 je opravdu výjimečné. Díky technologii Pulse Extraction Process (P.E.P.) se dosáhne optimálního extrakčního času a káva má bohatou a vyváženou chuť. Navíc si můžete nastavit teplotu a objem espressa podle svých preferencí.

Cappuccino a latte macchiato

S vynikajícím mlecím systémem připraví Jura GIGA 10 perfektní cappuccino či latte macchiato s bohatou a jemnou mléčnou pěnou. Můžete si nastavit množství mléka a mléčné pěny podle své chuti a vytvořit tak svůj vlastní, individuální nápoj.

Příprava kávy kávovar Jura Giga 10

Údržba a čištění

Čištění kávovaru

Jura GIGA 10 má integrovaný program pro čištění přístroje, který zajistí, že váš kávovar bude vždy v perfektním stavu a připravený k použití. Díky tomuto programu můžete snadno udržovat čistotu kávovaru a prodloužit jeho životnost.

Filtrace vody a odvápnění

Jura GIGA 10 je vybavena systémem filtrace vody a dekalcifikace, který zajišťuje optimální kvalitu vody pro přípravu kávy a zároveň chrání kávovar před usazeninami vápníku. Tímto způsobem se prodlužuje životnost kávovaru a zároveň se zvyšuje kvalita připravených nápojů.

Čištění mléčného systému

Mléčný systém kávovaru Jura GIGA 10 je navržen tak, aby byl snadno čistitelný. Kávovar má integrovaný program pro čištění cappuccino trysky a pro čištění a údržbu mlecího systému.

Alternativy k Jura Giga 10

z10
Novinka
ZDARMAZDARMA
51 231,40 Kč bez DPH
61 990 Kč
76081

Cena a dostupnost

Cena Jura GIGA 10 se pohybuje výrazně nad hladinou ostatních modelů značky Jura, což odráží jeho špičkovou kvalitu a vlastnosti. Cena může být pro některé zákazníky bariérou, ale pro ty, kteří hledají vysoký výkon a nekompromisní kvalitu, je GIGA 10 skvělou investicí. Kávovar Jura GIGA 10 je dostupný na Petraco.cz, kde najdete také širokou nabídku dalších produktů značky Jura.

Kávovar Jura Giga 10 banner

Hodnocení kávovaru Jura GIGA 10

Kritérium
Jednoduchost údržby
 
9/10
Příprava kávy
 
10/10
Kvalita zpracování
 
10/10
Poměr cena/výkon
 
8/10

Výhody

  • Dva zásobníky na kávová zrna, každý s vlastním mlýnkem
  • Revoluční proces extrakce za studena
  • Inovativní panoramatický panel pro snadné použití a intuitivní nový koncept ovládání
  • Nabízí širší výběr speciálních nápojů než kdy předtím
  • Celkem máte na výběr z 35 kávových specialit
  • Vynikající kvalita kávy a mléčné pěny

Nevýhody

  • Vysoká cena
  • Může být třeba pravidelného odvápění

Dostupnost příslušenství a rozšiřitelnost

Kávovar Jura Giga 10 je kompatibilní s širokou škálou příslušenství, které vám umožní ještě více vylepšit váš kávový zážitek. Mezi oblíbené doplňky patří například ohřívač šálků, automatický šlehač na mléko nebo různé druhy čistících a odvápňovacích tablet. Navíc je kávovar rozšiřitelný o další moduly, například o přídavný zásobník na zrnkovou kávu nebo filtr na tvrdou vodu.

Záruka a servis

Kávovar Jura Giga 10 je dodáván s dvouletou zárukou, která zahrnuje opravy a výměnu vadných dílů. V případě potřeby se můžete obrátit na autorizovaný servis, který vám poskytne profesionální pomoc a podporu.

Shrnutí

Jura Giga 10 je prvotřídní kávovar, který kombinuje moderní technologie, propracovaný design a širokou škálu funkcí. Díky snadnému ovládání a údržbě, individuálním nastavením a kompatibilitě s příslušenstvím je ideálním řešením pro ty, kteří si chtějí vychutnat dokonalou kávu ve svém domově nebo kanceláři.
V závěru lze konstatovat, že kávovar Jura Giga 10 je špičkovým přístrojem s vysokou kapacitou, výkonem a mnoha funkcemi, který splní očekávání i těch nejnáročnějších uživatelů. Jeho pořizovací cena je sice vyšší, ale za kvalitu, kterou nabízí, určitě stojí.

jura giga 10 diamond black ea packshot
Novinka
ZDARMAZDARMA
Jura GIGA 10
 
Skladem
63 628,10 Kč bez DPH
76 990 Kč
15478

FAQ - Často kladené otázky

Jaká je cena kávovaru Jura Giga 10?

Cena kávovaru Jura Giga 10 se může lišit v závislosti na prodejci a zemi. Doporučujeme vám, abyste si zkontrolovali aktuální ceny u vašeho místního prodejce nebo online.

Kolik kávových specialit dokáže Jura Giga 10 připravit?

Jura Giga 10 dokáže připravit až 35 různých kávových specialit, včetně espressa, cappuccina, latte macchiato a dalších.

Jaký je rozdíl mezi kávovarem Jura Giga 10 a Jura Giga 6?

Hlavní rozdíl mezi Jura Giga 10 a Jura Giga 6 spočívá v počtu kávových specialit, které mohou připravit, a v některých pokročilých funkcích. Jura Giga 10 dokáže připravit více druhů nápojů než Jura Giga 6 a má navíc automatický mléčník s integrovaným čističem a další vylepšení.

Jaké jsou rozměry kávovaru Jura Giga 10?

Rozměry kávovaru Jura Giga 10 jsou 32 x 41,5 x 49,7 cm (šířka x výška x hloubka). Váha tohoto kávovaru je přibližně 18 kg.

Čistí se kávovar Jura Giga 10 snadno?

Ano, čištění kávovaru Jura Giga 10 je snadné díky integrovaným čistícím a odvápňovacím programům. Tyto programy zajistí, že váš kávovar bude vždy v perfektním stavu. Kromě toho má Jura Giga 10 integrovaný čistič mléčníku, který usnadňuje údržbu mléčných komponent.

Kávovar Jura Giga 10 banner

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz