Nová prodejna v Brně: JURA Brno | Vídeňská 34 | 9-17hod

Představení kávovaru Jura GIGA 10

Dnes se podíváme na jeden z nejlepších kávovarů na trhu, a to na Jura GIGA 10. Jura je švýcarská značka, která se specializuje na výrobu luxusních, plně automatických kávovarů. V tomto článku se zaměříme na klíčové vlastnosti tohoto modelu, jeho výhody, porovnání s konkurencí, doporučené příslušenství, cenu a dostupnost. Na závěr přidáme i často kladené otázky týkající se tohoto kávovaru.

Klíčové vlastnosti

Design a materiály

Jura GIGA 10 se vyznačuje elegantním designem a prvotřídními materiály. Tělo kávovaru je vyrobeno z hliníku, což mu dodává pevnost a odolnost. Kávovar je navíc dostupný v různých barevných provedeních, takže si ho můžete vybrat podle svého vkusu a zařízení kuchyně.

Technologie a funkce

Tento kávovar je vybaven špičkovými technologiemi, které zaručují perfektní chuť kávy. Mimo jiné se jedná o Pulse Extraction Process (P.E.P.) , který zajišťuje optimální extrakci aroma z kávy. Kromě toho obsahuje také Product Recognising Grinder (P.R.G.), což je inovativní mlýnek, který automaticky rozpozná druh kávy a nastaví ideální mletí.

Jura GIGA 10 technologie

Kapacita a výkon

Jura GIGA 10 disponuje velkou kapacitou a vysokým výkonem. Má nádrž na vodu o objemu 2,6 litru a zásobník na zrnkovou kávu s kapacitou 2x280 g. Díky tomu je tento kávovar ideální pro domácnosti s vyšší spotřebou kávy nebo pro menší kanceláře.

Výhody kávovaru Jura GIGA 10

Kvalita kávy

Díky svým špičkovým technologiím a prvotřídním materiálům zaručuje Jura GIGA 10 výbornou kvalitu kávy. Můžete si vychutnat různé druhy kávových nápojů, jako je espresso, cappuccino, latte macchiato nebo flat white, vždy s dokonalou chutí a krémovou pěnou.

Káva z kávovaru Jura GIGA 10

Uživatelské rozhraní

Jura GIGA 10 je vybavena intuitivním dotykovým displejem, který umožňuje snadné ovládání a přizpůsobení nápojů podle vašich preferencí. Můžete si například nastavit sílu kávy, teplotu nebo velikost šálku.

Kávovar Jura GIGA 10 displej

Možnosti údržby a čištění

Údržba a čištění kávovaru Jura GIGA 10 je velmi snadná. Kávovar disponuje integrovaným čistícím a odvápněním programem, který zajistí, že váš kávovar bude vždy v perfektním stavu. Doporučujeme také používat filtr Claris pro optimální kvalitu vody a prodloužení životnosti kávovaru.

Porovnání s konkurencí

Jura GIGA 6

Jura GIGA 6 je dalším modelem z řady GIGA, který je o něco nižší třídy než GIGA 10. GIGA 6 nabízí podobné funkce a technologie, avšak s menší kapacitou a nižším výkonem. Pokud hledáte kávovar s vysokou kvalitou kávy a menším výkonem, může být GIGA 6 pro vás vhodnější volbou.

Jura Z10

Jura Z10 je další špičkový kávovar značky Jura, který se zaměřuje na přípravu jak teplých, tak studených kávových nápojů. Pokud hledáte kávovar s širokým spektrem možností přípravy nápojů, může být Z10 pro vás ideální volbou. Avšak Jura GIGA 10 nabízí vyšší kapacitu a výkon, což ji činí vhodnější pro větší domácnosti nebo kanceláře.

z10
Tip
ZDARMAZDARMA
59 495,87 Kč bez DPH
71 990 Kč
15368
Jura Z10 Aluminium White 15348 1
 
ZDARMAZDARMA
51 231,40 Kč bez DPH
61 990 Kč
15348
z10
Novinka
ZDARMAZDARMA
51 231,40 Kč bez DPH
61 990 Kč
76081

Doporučené příslušenství

Pro ještě lepší zážitek z kávy s Jura GIGA 10 je dobré investovat do některého z doporučených příslušenství. Například Jura ohřívač šálků zlepší chuť vaší kávy tím, že udržuje teplotu šálku na optimální úrovni. Jura automatický šlehač na mléko Hot & Cold usnadní přípravu dokonalé mléčné pěny pro cappuccino nebo latte macchiato. Pro čištění a údržbu vašeho kávovaru můžete použít Jura 3-fázové čistící tablety a Jura odvápňující tablety, které pomohou udržet kávovar v co nejlepším stavu.

Cena a dostupnost

Jura GIGA 10 je dostupná na Petraco.cz a výběr kávovaru Jura GIGA 10 můžete provést podle svých potřeb a rozpočtu. Vzhledem k vysokému výkonu a špičkovým funkcím se jedná o investici, která se vyplatí v dlouhodobém horizontu. Pro aktuální ceny a další informace o dostupnosti navštivte oficiální stránky Petraco.cz.

Mějte na paměti, že investice do kvalitního kávovaru, jako je Jura GIGA 10, vám zajistí dlouhodobý zážitek z dokonale připravené kávy přímo ve vašem domově nebo kanceláři. Takže pokud jste vášnivý milovník kávy, Jura GIGA 10 je rozhodně skvělá volba pro vás.

jura giga 10 diamond black ea packshot
Novinka
ZDARMAZDARMA
Jura GIGA 10
 
Skladem
63 628,10 Kč bez DPH
76 990 Kč
15478

Závěr

Jura GIGA 10 je špičkový kávovar, který nabízí vynikající kvalitu kávy, vysokou kapacitu a výkon, a moderní technologie pro jednoduché ovládání a údržbu. Pokud hledáte kávovar pro velkou domácnost nebo kancelář, který zvládne uspokojit i ty nejnáročnější kávové milovníky, Jura GIGA 10 je tou správnou volbou pro vás.

FAQ - Často kladené otázky

  1. Jaké nápoje mohu připravit s Jura GIGA 10?
    S Jura GIGA 10 můžete připravit širokou škálu kávových nápojů, jako je espresso, cappuccino, latte macchiato, flat white, ristretto, lungo a mnoho dalších.
  2. Jakou kávu mohu použít v kávovaru Jura GIGA 10?
    Jura GIGA 10 používá celozrnnou kávu, kterou můžete zakoupit z našeho eshopu. Nabízíme širokou škálu kávy od různých značek, jako je Chicco d'Oro, Filicori, La Borsa nebo Parana.
  3. Jak často je potřeba čistit a odvápňovat Jura GIGA 10?
    Doporučujeme pravidelně čistit a odvápňovat váš kávovar podle pokynů výrobce. Četnost čištění a odvápnění závisí na intenzitě používání a kvalitě vody.
  4. Je možné použít Jura GIGA 10 s mletou kávou?
    Jura GIGA 10 je navržena pro použití s celozrnnou kávou. Pokud chcete použít mletou kávu, měli byste zvolit jiný model kávovaru, který tuto možnost podporuje.
  5. Jaké jsou hlavní výhody Jura GIGA 10 oproti jiným kávovarům?
    Jura GIGA 10 se vyznačuje vysokým výkonem, širokou škálou možností přípravy nápojů, moderními technologiemi pro snadné ovládání a údržbu a vynikající kvalitou kávy. Je ideální pro velké domácnosti nebo kanceláře, kde je potřeba rychle a efektivně uspokojit potřeby mnoha kávových milovníků.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz