Nová prodejna v Brně: JURA Brno | Vídeňská 34 | 9-17hod

Představení nové Jura E8 Piano White (EC) - Novinka 2023

Co je nového v kávovaru Jura E8 Piano White (EC) pro rok 2023?

Jura E8 Piano White (EC), nejoblíbenější kávovar od značky JURA, se v roce 2023 dočkal svého dalšího vylepšení. Tato nová čtvrtá generace Jura E8 Piano White přináší špičkové kávové zážitky, snadné ovládání a moderní design.

V tomto článku se podíváme na to, co tuto kávovarovou novinku od JURA činí tak výjimečnou a proč by měla být vaším příštím doplňkem do kuchyně. Připravte se na skvělou kávu, kterou si zamilujete na prvního doušku.

 

Klíčové Vlastnosti Jura E8 Piano White (EC)

Předtím než se ponoříme do detailů, pojďme se podívat na hlavní charakteristiky kávovaru Jura E8 Piano White (EC):

Klíčové Vlastnosti Popis
17 Různých Kávových Specialit Tento kávovar vám připraví až 17 různých kávových specialit na jedno klepnutí. Nejen espresso a lungo, ale také cappuccino, latte macchiato a mnoho dalších.
P.A.G.2 Mlýnek Díky pokročilému mlýnku P.A.G.2 budou kávové zrno vždy čerstvě namletá, což zaručuje optimální chuť.
3,5" Dotykový Displej Ovládání kávovaru je snadné a intuitivní díky velkému 3,5" dotykovému displeji s jasnými symboly.
One-Touch Čištění Systému S funkcí One-Touch čištění se postaráte o bezchybnou hygienu vašeho kávovaru jediným stiskem tlačítka.
Moderní Design Jura E8 Piano White (EC) se pyšní moderním a štíhlým designem, který zaujme každého.

Nová Jura E8 ve třech barevných kombinacích

Nová generace kávovaru Jura E8 (EC) je k dispozici nejen v bílé variantě Piano White, ale také v dalších dvou poutavých barvách.

Jura E8 Platin (EC): Elegance

Pokud si přejete, aby váš kávovar zářil luxusem a elegancí, Jura E8 Platin (EC) je pro vás tou pravou volbou. Tato stříbrná kráska zaujme svým sofistikovaným vzhledem a připraví pro vás kávové speciality ve stejné vynikající kvalitě jako ostatní modely E8.

e8_ec_platin_feature3

Jura E8 Dark Inox (EC): V tmavé

Pro ty, kteří preferují střídmou eleganci a moderní styl, je tu Jura E8 Dark Inox (EC). Tato tmavě šedá verze se snoubí s technologií a kvalitou, kterou očekáváte od značky JURA.

e8_ec_darkinox_feature4

Nová Generace E8

Jura E8 Piano White (EC) přichází jako nejnovější generace úspěšného modelu E8. A jaké jsou její hlavní přednosti?

  • 17 Kávových Specialit: Jednou z hlavních výhod nové Jura  E8 je její schopnost připravit až 17 různých kávových specialit na jediný dotek. Bez námahy si tak můžete vychutnat širokou škálu kávových pochoutek, od espressa až po krémové cappuccino.

  • Moderní Technologie: E8 je vybavena moderní technologií, která zahrnuje pokročilý mlecí mechanismus P.A.G.2. Díky tomu bude každé mletí čerstvé a optimálně extrahované.

  • Snadná Obsluha: Velký 3,5" dotykový displej s jasnými symboly a grafikou usnadňuje ovládání. Můžete si přizpůsobit nastavení každé kávové speciality a dokonce i jejich umístění na displeji.

Precizní Mletí pro Dokonalou Kávu

Každý milovník kávy ví, že precizní mletí je klíčem k dokonalé chuti. Jura E8 Piano White (EC) si tuto zásadu bere velmi vážně.

  • Mlecí Mechanismus P.A.G.2: Tento pokročilý mlecí mechanismus zajišťuje, že každé zrnko kávy je mleté přesně podle vašich preferencí. Díky ergonomicky tvarovanému voliči mletí můžete snadno nastavit hrubost mletí.

  • Dlouhá Životnost Mlecího Mechanismu: E8 umí také šetřit svůj mlecí mechanismus, což přispívá k jeho dlouhé životnosti a konzistentní chuti každé šálky kávy.

Elegantní Design pro Každou Kuchyni

Kromě vynikajícího výkonu nabízí Jura E8 Piano White (EC) i elegantní design, který bude ozdobou každé kuchyně.

  • Moderní a Symetrický Design: Tento kávovar se pyšní moderním a symetrickým designem s čistými liniemi s precizními detaily. I po letech používání bude kávovar vypadat stále moderně a svěže.

  • Káva podle přání: Díky různým nastavením si můžete každou kávovou specialitu přizpůsobit svému vkusu a preferované velikosti šálku. 

Jura E8 Piano White (EC) - Výkon a Kvalita

Kávovar Jura E8 Piano White (EC) přináší výkonnost na špičkové úrovni. S jeho pokročilým mlýnkem P.A.G.2 a 3D spařovací jednotkou osmé generace můžete očekávat ještě lepší a dokonalejší kávu s bohatou chutí než kdy před tím.

3-D Spařovací Jednotka osmé Generace

Tato kávová jednotka zajišťuje optimální podmínky pro extrakci kávové chuti. S ní se Jura E8 stává vaším spolehlivým partnerem pro vynikající kávové zážitky.

e8_ec_pianowhite_feature2

Individualizace

Jedinečnou vlastností tohoto kávovaru je možnost úplné individualizace. Můžete si upravit nastavení všech kávových specialit a dokonce i jejich umístění na displeji. Zkrátka, můžete si vytvořit vlastní kávovou menu, které bude přesně odpovídat vašim preferencím.

Široká Škála Kávových Specialit

Není třeba se omezovat na jeden druh kávy. Jura E8 zvládne připravit až 17 různých kávových specialit. Od čistého espresso až po bohaté latte macchiato s krémovým mlékem, vše je na dosah jediným stiskem tlačítka. A to vše s maximálním důrazem na zachování autentické chuti.

e8_ec_pianowhite_feature4

Všechny kávové speciality, které vám nová Jura E8 připraví:

  1. Espresso
  2. 2x Espresso
  3. Káva
  4. 2x Káva
  5. Americano
  6. Lungo
  7. Espresso doppio
  8. Cortado
  9. Espresso Macchiato
  10. Cappuccino
  11. Cappuccino Extra Shot
  12. Flat white
  13. Flat white Extra Shot
  14. Latte macchiato
  15. Latte macchiato Extra Shot
  16. Porce mléčné pěny
  17. Horká voda

Závěr

Jura E8 Piano White (EC) je zkrátka kávovar, který vás nadchne na první pohled i první doušek. S jeho moderním designem, pokročilými funkcemi a schopností připravit širokou škálu kávových specialit je tím pravým společníkem pro milovníky kávy.

Pokud hledáte kávovar, který vám přinese dokonalý kávový zážitek, nemusíte hledat dál. Jura E8 Piano White (EC) je tady, aby vám poskytl tu nejlepší kávu přesně podle vašich představ.

Zajímá vás více informací o Jura E8 Piano White (EC) a možnosti jeho pořízení? Navštivte naše internetové stránky nebo nás navštivte na našich prodejnách v PrazeBrně a staňte se součástí milovníků kvalitní kávy s JURA.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz