Od 2.4.2024 nás nejdete: JURA STORE Brno | Vídeňská 34 | 9-17hod

Recenze kávovaru Jura E8

Recenze kávovaru Jura E8: perfektní přírůstek do vaší kuchyně

Pokud jste vášnivý kávovar, který hledá dokonalost a chuť kávy, pak byste měli věnovat pozornost kávovaru Jura E8. Tento kávovar není jen příjemný na pohled, ale nabízí také inovativní technologie, které vám umožní připravit širokou škálu kávových nápojů. V této recenzi si tedy přiblížíme, co tento stroj nabízí, jak funguje a jak se s ním pracuje.

Kávovar Jura E8, si můžete koupit ve třech různých barevných provedeních:

Tři různé barevné kombinace kávovaru Jura E8

Jura E8 Platin Jura E8 Dark Inox Jura E8 Pianowhite

Inovativní technologie kávovaru Jura E8

Začneme tím, že přiblížíme technologie, které Jura E8 nabízí. Tento kávovar se pyšní inovativními technologiemi, jako je například variabilní spárovací komora, která umožňuje přizpůsobit množství mléka pro výrobu kávových nápojů dle vašich potřeb a přání. Další technologií, kterou kávovar Jura E8 nabízí, je moderní mlecí mechanismus, který dokáže mlet kávu rychle a s přesností, aby bylo možné vytvořit dokonalou kávovou zrnkovou strukturu pro vaše nápoje. 

Perfektní nápoje s kávovarem Jura E8

Jura E8 je kávovar, který si dokáže poradit s mnoha druhy kávových zrn. Tento kávovar dokáže připravit espresso, cappuccino, latté, ristretto a další nápoje. Díky programovatelným nastavením a variabilní spárovací komoře můžete přizpůsobit každý nápoj dle svých potřeb a vkusu. Navíc se díky technologii P.E.P. (Pulzní extrakce procesu) zlepšila kvalita extrakce, což umožňuje, aby každý nápoj byl připraven s dokonalou chutí.

Kávovar Jura E8 Silver s různými druhy kávy od Petraco

Elegantní design a kvalitní provedení

Jura E8 má nádherný design, který ladí s moderním kuchyňským vybavením. Disponuje velkým dotykovým displejem, který vám umožní snadno ovládat stroj a nastavit si vaše oblíbené kávové nápoje. Navigace v menu je velmi snadná a intuitivní, takže i pokud jste nováček v oblasti kávovarů, budete s Jura E8 snadno pracovat.

Přední pohled na kávovar Jura E8 od Petraco

Snadné ovládání a čištění 

Tento kávovar má také funkci automatického čištění, která vám ušetří mnoho času a námahy. Pokud budete potřebovat stroj vyčistit, jednoduše spustíte automatický program a kávovar se postará o zbytek. Navíc kávovar Jura E8 je vybaven také funkci automatického odvápnění, která prodlužuje životnost stroje a zajišťuje konzistentní kvalitu kávy.

Kromě všech těchto vynikajících funkcí nabízí Jura E8 také elegantní design a kvalitní provedení. Stroj je vyroben z kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči opotřebení a zároveň snadno čistitelné. Kromě toho je kávovar Jura E8 relativně tichý a s minimálními vibracemi, což je při přípravě kávy velmi důležité.

Připojení k Wi-Fi: nová funkce kávovaru Jura E8

Výhodou kávovaru Jura E8 je také možnost připojení k Wi-Fi, což umožňuje ovládání stroje pomocí mobilní aplikace. To znamená, že si můžete připravit svůj oblíbený kávový nápoj z pohodlí vaší postele, nebo dokonce z práce, pokud máte stroj umístěný v kanceláři.

Technické specifikace

  • Rozměry (V x Š x H): 34.6 x 28 x 44.4 cm
  • Hmotnost: 9,8 kg
  • Kapacita vodní nádržky: 1,9 litru
  • Kapacita zásobníku na kávu: 280 g
  • Barva: Černá, Chrome, nebo Stříbrná
  • Funkce pro přípravu 12 různých nápojů včetně espressa, kávy, cappuccina a latte macchiata
  • Možnost volby velikosti a síly kávy
  • Funkce mléčné pěny pro přípravu krémových nápojů
  • Integrované čistící a odkalovací programy pro snadnou údržbu
  • Moderní TFT barevný displej s intuitivním menu
  • Bezdrátová technologie Bluetooth pro ovládání a nastavení přímo z mobilního telefonu pomocí aplikace JURA Coffee App.

Doufám, že tyto informace vám pomohou získat lepší představu o technických specifikacích kávovaru Jura E8.

Závěrem

Pokud tedy hledáte kávovar, který vám umožní připravit dokonalou kávu s minimálním úsilím a v krátkém čase, pak je Jura E8 tou správnou volbou. Tento kávovar nabízí inovativní technologie, vynikající výkon a kvalitní provedení, které z něj dělají perfektní přírůstek do vaší kuchyně.

Hodnocení kávovaru Jura E8

Kritérium
Jednoduchost údržby
 
10/10
Příprava kávy
 
9/10
Kvalita zpracování
 
9.6/10
Poměr cena/výkon
 
8.8/10

Výhody

  • Jednoduchá obsluha
  • Možnost nastavení velikosti i intenzity nápoje
  • Rychlá příprava kávy
  • Menu v češtině

Nevýhody

  • Součástí balení není mléčný systém
Jura E8 Dark Inox (EC) produkt
24 785,12 Kč bez DPH
29 990 Kč
15583
jura e8 ec pianowhite packshot
24 785,12 Kč bez DPH
29 990 Kč
76082
e8 ec platin packshot
24 785,12 Kč bez DPH
29 990 Kč
76083

Pokud máte zájem se dozvědět více o prvním spuštění kávovaru Jura E8 a vidět ho v akci, máme pro vás skvělou zprávu! Na našem Youtube kanále najdete video, které ukazuje kompletní průběh prvního spuštění tohoto skvělého kávovaru. Získáte tak ucelený pohled na to, jakým způsobem funguje, jaké má funkce a jak snadno se s ním pracuje. Toto video je ideální pro ty, kteří se právě rozhodují o koupi kávovaru Jura E8, nebo pro ty, kteří již tento kávovar vlastní, ale chtějí se naučit více o jeho funkčnosti. Pokud se vyskytne jakýkoliv problém s provozem kávovaru, můžete se kdykoli podívat na toto video a najít řešení pro své potíže. Ujistěte se, že jste přihlášeni k odběru našeho kanálu, abyste nezmeškali žádné další užitečné tipy a triky pro kávovary Jura.


Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz