Nová prodejna v Brně: JURA Brno | Vídeňská 34 | 9-17hod

Který kávovar Jura vybrat pro Vaši domácnost

Švýcarské mistrovské kávovary Jura - Vaše cesta k dokonalému šálku kávy

V dnešní době, kdy si ráno potřebujeme dopřát svou dávku energie a komfort, není nic důležitějšího než dokonalý šálek kávy. A co by mohlo být lepšího, než si tuto kávu připravit přímo ve svém domově? Naštěstí se tu nachází švýcarská značka Jura, která nabízí kávovary na nejvyšší úrovni. Pokud váháte, který kávovar Jura vybrat pro Vaši domácnost, připravili jsme pro vás náš průvodce, který vám pomůže rozhodnout.

Výběr kávovaru Jura

Když hledáte kávovar pro domácnost, který spojuje špičkovou technologii, kvalitu a eleganci, jste na správném místě. Kávovary Jura jsou synonymem pro precizní zpracování a skvělý výkon. Kromě toho, že připraví dokonalý šálek kávy, jsou také skvělým designovým prvkem pro váš interiér.

Domácí kávovary Jura

Rozdílné modely pro různé preference

Kávovary Jura nabízejí širokou škálu modelů, které pokrývají různé preference a potřeby. Záleží na vás, zda preferujete plně automatický kávovar, který zvládne připravit kávu, cappuccino i latte macchiato jediným stiskem tlačítka, nebo zda si více ceníte možnosti manuálního ladění. Mezi nejoblíbenější modely patří:

Jura E8

Jura E8 je skvělým zástupcem, který spojuje inovativní technologie s jednoduchým ovládáním. Díky širokému spektru nápojů, které umí připravit, si přijdou na své jak milovníci espressa, tak ti, kteří ocení mléčné speciality.

Jura E8 Dark Inox (EC) produkt
24 785,12 Kč bez DPH
29 990 Kč
15583
jura e8 ec pianowhite packshot
24 785,12 Kč bez DPH
29 990 Kč
76082
e8 ec platin packshot
24 785,12 Kč bez DPH
29 990 Kč
76083

Jura S8

Pokud hledáte elegantního pomocníka do své kuchyně, Jura S8 je skvělou volbou. S intuitivním dotykovým displejem a možností připravit i dvě kávy najednou, se tento model stane neodmyslitelnou součástí vašeho života.

 

S8 Chrom
 
S8 Chrom
Na dotaz
34 702,48 Kč bez DPH
41 990 Kč
15380
s8 2 ms
 
33 049,59 Kč bez DPH
39 990 Kč
15382

Jura Z10

Jura Z10 je vrcholem švýcarského inženýrství. S jedinečným P.E.P.® systémem a možností připojení k WiFi nabízí maximální komfort a výkon. Perfektně zvládne nejen klasické nápoje, ale také trendy jako flat white či lungo.

Petraco - Váš partner pro kvalitní kávovary

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro nákup kávovarů Jura, Petraco.cz je tu pro vás. Na našem webu najdete široký výběr kávovarů a také příslušenství, které vaši kávovou zkušenost ještě umocní. Jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout nejnovější modely kávovarů Jura za skvělé ceny.

Pokud se rozhodujete mezi různými modely, rádi vám poradíme a pomůžeme najít ten nejlepší kávovar pro vaši domácnost.

Jura ENA 8 Touch

Pro ty, kteří ocení kompaktní rozměry a jednoduché ovládání, je tu model Jura ENA 8 Touch. Tento kávovar se pyšní elegantním designem a umí připravit širokou škálu kávových specialit. S dotykovým displejem je ovládání ještě intuitivnější.

Jura GIGA X3

Pokud máte v domácnosti více kávových nadšenců nebo jste častými hosty, model Jura GIGA X3 je tím pravým řešením. S velkým výkonem a kapacitou na více šálků najednou si budete moci užít kávu i ve větší společnosti.

Jura GIGA X3

Jura WE8 Dark Inox

Pro ty, kteří mají rádi kávu nejen doma, ale také v práci, je tu model Jura WE8 Dark Inox. S možností připravit kávu s jedním stiskem tlačítka je ideálním společníkem pro kancelářskou kávovou přestávku.

Péče o kávovary Jura

Aby váš kávovar Jura sloužil dlouhá léta, je důležité mu věnovat pravidelnou péči. Kávovary Jura jsou vybaveny pokročilými funkcemi údržby a čištění, které vám ušetří spoustu času a energie. K tomu vám mohou pomoci také speciální produkty na čištění a údržbu, které najdete v naší nabídce zde.

Závěr: Kávovar Jura jako investice do kvality

Není pochyb o tom, že kávovary Jura jsou synonymem pro kvalitu, precizní zpracování a inovaci. Bez ohledu na to, zda preferujete espresso, cappuccino nebo jiné mléčné speciality, v nabídce Jura určitě najdete ten správný model pro svou domácnost. Ať už jste začátečník nebo zkušený barista, kávovar Jura vám umožní připravit šálek kávy přesně podle vašich představ.

Na webu Petraco.cz najdete široký výběr kávovarů Jura a také veškeré potřebné příslušenství. Jsme tu pro vás, abyste si mohli užívat kávu nejvyšší kvality každý den.

📘 Navštivte naše stránky a objevte svůj dokonalý kávovar Jura

Zážitek z kávy je umění. S kávovary Jura od Petraco.cz ho můžete ovlivnit a vytvořit si ho přesně podle svých představ.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz