Nová prodejna v Brně: JURA Brno | Vídeňská 34 | 9-17hod

Jura

JURA

Dokonalý požitek z kávy: čerstvě namletá káva z vašeho nového kávovaru Jura

V českých zemí se pojem "Jura" chápe dvěma různými způsoby: Jako švýcarsko-francouzské nízké pohoří a jako značka plně automatických kávovarů. Každý, kdo dosáhl takové proslulosti jako výrobce elektrospotřebičů, ušel dlouhou cestu, myslíme si my v Petraco. Jsme autorizovaným specializovaným prodejcem plně automatických kávovarů Jura a obchodujeme s těmito prémiovými výrobky po celém Česku i v zahraničí. Spotřebiče Jura prodáváme online s vynikajícím poradenstvím i mimo nákup a také v našich prodejnách v Praze na ulici Budějovická 477/ 34 a také v Brně na ulici Kounicova 271/13.

Máme vášeň pro kvalitní a odolné elektrospotřebiče. Kromě plně automatických kávovarů se zabýváme také prodejem příslušenství, čistících prostředků a kávy. Co se týče přípravy kávy, stali jsme se v průběhu let fanoušky značky Jura a velmi rádi tyto výrobky doporučujeme našim zákazníkům. Máme radost z každého prodeje, ale na druhou stranu dbáme na to, aby každý zákazník dostal plně automatický kávovar Jura, který skutečně vyhovuje jeho potřebám.

Společnost Jura zahájila svou činnost v polovině 80. let minulého století a již dávno se stala prémiovým výrobcem.

Triumf plně automatických kávovarů začal na počátku 80. let minulého století. Italský výrobce Saeco byl první, kdo požádal o patent na kávovar nové generace. Značka existuje dodnes, ale nyní se stala součástí globálního koncernu. Společnost Jura v té době vyráběla různé vysoce kvalitní přístroje a již ve 30. letech 20. století sestrojila vlastní kávovar. Když se inženýři v sídle společnosti v Niederbuchsitenu, které se nachází na jihu pohoří Jura, dozvěděli o novém typu plně automatického kávovaru, zpozorněli. S ambicí vyrábět vždy to nejlepší a tyto výrobky neustále optimalizovat se pustili do práce a krátce nato bylo ve společnosti učiněno průlomové rozhodnutí pro budoucnost: od té doby se Jura soustředila výhradně na konstrukci a výrobu špičkových plně automatických kávovarů. Dnes je Jura zastoupena v 50 zemích světa.

Jura si každoročně získává stálé zákazníky a nové příznivce.

Proč si koupit Juru? Mnoho zákazníků si k výrobkům vytvořilo velký vztah a na výrobky značky Jura se spoléhají již desítky let. To lze přirovnat k milovníkům automobilů, kteří by si do garáže nikdy nedali auto bez hvězdy. Na druhou stranu rostoucí prodejní čísla dokazují, že jen se stálými zákazníky by Jura takové úspěchy nedosáhla. Je tedy logické, že plně automatické kávovary Jura rok co rok přesvědčují mnoho lidí, kteří jsou ochotni za kvalitu zaplatit. Přiznejme si, že: Jiní výrobci vyrábějí levnější kávovary, ale zpravidla musíte udělat ústupky, pokud jde o materiály, zpracování, snadnou obsluhu a trvanlivost. Pokud náhodou v nejbližší době navštívíte specializovaného prodejce, zaklepejte na skříňku Jura a pak na skříňku jiného výrobce. Pak budete vědět, o čem je řeč.

Moderní plně automatické kávovary kombinují tři hlavní funkce:

  1. mletí zrnkové kávy
  2. ohřívá vodu a protlačuje ji přes kávový extrakt
  3. připravit mléko, horké i napěněné

Tím se zásadně liší od běžných kávovarů na filtrovanou kávu nebo kapslových kávovarů. Plně automatické kávovary jsou nejekologičtějším způsobem, jak si vychutnat kávu, protože jediným zbytkem, který po nich zůstává, je kávová drť, která se dokonce ideálně hodí ke kompostování a v krátké době se zcela rozloží. Ne nadarmo se automatické kapslové kávovary staly terčem kritiky kvůli obrovské spotřebě hliníku. 

Proč právě kávovar Jura? Protože technologie dělá rozdíl.

"Technologie dělá rozdíl," říkají vývojáři společnosti Jura. Mají tím na mysli souhru nejmodernějších technologií na jedno stisknutí tlačítka, která v první řadě umožňuje dokonalý požitek. Společnost Jura na tom pracuje s vášní a tento aspekt hraje ústřední roli při návrhu a výrobě.

  • Vysoce kvalitní a rychlé mlýnky
  • Spařovací jednotky s variabilní spařovací komorou
  • Technologie dokonalé mléčné pěny

Jsou hlavními stavebními kameny kávovarů Jura. Kromě toho všude tam, kde se setkávají organické látky, jako je voda, mléko a kávový prášek, hraje velmi důležitou roli hygiena. Plně automatické kávovary Jura se čistí samy stisknutím tlačítka a k jejich čištění není třeba je rozebírat. Spařovací jednotky jsou vždy trvale instalovány a samočisticí; Jura si nechala příslušné procesy certifikovat u TÜV Rheinland a nadále určují standardy v oboru.

Ve společnosti Petraco kupujete plně automatické kávovary Jura s odbornými znalostmi dobrého specializovaného prodejce; náš personál pravidelně školíme sami nebo prostřednictvím společnosti Jura. Věnujeme čas tomu, abychom si vyslechli vaše obavy a postupně vám položili otázky, které vám pomohou vybrat ten nejlepší kávovar pro vás.

  • Kolik šálků kávy přibližně denně vypijete?
  • Jaké jsou vaše oblíbené kávové speciality a chtěli byste si nastavení a množství pro ně uložit přímo do kávovaru?
  • Chtěli byste svůj kávovar Jura ovládat prostřednictvím chytrého telefonu, iPhonu nebo tabletu? 

Mnoho plně automatických kávovarů Jura je již dodáno jako "smart" nebo je lze v závislosti na modelu snadno dovybavit. Krok za krokem se společně přiblížíme k zařízení, které bude dokonale splňovat vaše přání a požadavky. Chcete se o světě značky Jura informovat předem, než zavoláte na naši infolinku nebo se zastavíte na jedné z prodejen? To je dobrý nápad: na této stránce najdete kompaktní přehled toho, čím se jednotlivé plně automatické kávovary vyznačují, jak se ovládají a jak je lze čistit. 

Plně automatické kávovary pro soukromé i komerční použití

Společnost Jura rozděluje svůj sortiment na dvě produktové řady pro soukromé a komerční použití, například v gastronomii, v kancelářích nebo v prodejnách jako službu zákazníkům. Společnost Petraco se zabývá plně automatickými kávovary pro obě oblasti použití.

Záruční služby předního výrobce jsou příkladné: na soukromě používané automaty je poskytována záruka 25 měsíců a vyzvednutí, rychlá oprava a vrácení v této lhůtě je pro všechny zákazníky zdarma. Společnost Petraco využívá k těmto účelům hustou síť specializovaných servisů, takže i ve vašem okolí najdete kompetentní kontaktní osobu. V případě problémů vás rádi podpoříme i po uplynutí záruční doby.

Naše infolinka vám nabízí více než jen doporučení k nákupu, ale ráda vám pomůže i při prvním spuštění vašeho plně automatického kávovaru Jura: S telefonickou podporou, pokud si to budete přát. Díky srozumitelným návodům společnosti Jura není první zapojení spotřebiče žádným kouzelnickým trikem a většinou ho zvládnete snadno sami. Od naší telefonické podpory však můžete pochytit i jeden či dva tipy, které tištěný návod na první pohled neodhalí. Rádi vám pomůžeme i s dalšími dotazy. Ve většině případů dokážeme problémy vyřešit prostřednictvím telefonické podpory. Stačí zvednout telefon a využít této speciální služby a přidané hodnoty.

Bohužel vám nemůžeme poslat Rogera Federera, aby uvedl váš plně automatický kávovar Jura do provozu. Ale stejně jako my, i jeden z nejlepších tenistů všech dob, sdílí vášeň pro značku Jura, jejímž je od roku 2006 ambasadorem. Jura o něm píše:

"Jako nikdo jiný ztělesňuje společné hodnoty, jako je švýcarský původ, výkon, přesnost, elegance, třída a snaha o dokonalost."

Požehnaný je ten, kdo má tak inspirativní reklamní prostředek. Populární po celém světě, bez příkras a milostí, vynikající v každém ohledu: stejně jako výrobky, které tento výjimečný sportovec přesvědčivě propaguje.

V našem obchodě: prémiová káva od nejlepších pražíren

Plně automatické kávovary Jura představují prvotřídní požitek z kávy stisknutím jediného tlačítka a spolehlivou funkčnost po mnoho let. Je však také jasné, že vše záleží na tom,

jaká zrna použijete, jaké mléko do systému proudí, kvalitě vody a způsobu, jakým je kávovar připravován. A také jak se o kávovar staráte a jak jej čistíte. 

Nejprve se podívejme na kávová zrna: Nejlevnější kávová zrna ze supermarketu vám málokdy dokážou zajistit wow efekt. Na druhou stranu i my v Petraco jsme vypozorovali, že mnoho supermarketů v posledních letech výrazně inovovalo svůj sortiment zrnkové kávy, takže plošná kritika by nebyla spravedlivá. Stejně jako u mnoha jiných věcí, i v případě kávy Jura platí, že důkazem je její konzumace. Společnost Petraco vám nabízí vynikající zrnkovou kávu z vlastní švýcarské pražírny, kterou Jura provozuje ve svých prostorách v Niederbuchsiten. Kromě toho si zde můžete online zakoupit zrnkovou kávu z Vámi vyhovující řady. 

Petraco nabízí následující značky kávy:

  • Káva Jura Impressa
  • Káva Jura Malabar Monsooned
  • Káva Chicco d'Oro Tradition
  • Káva Filicori
  • Káva La Borsa
  • Káva Parana

Pro dokonalý požitek z kávy Jura: filtry a produkty pro péči o vodu Jura

Jako příznivci specialit z mléčné pěny jistě použijete kvalitní a čerstvé plnotučné mléko namísto UHT mléka. Dbejte také na to, aby kvalita vody byla vždy optimální. Tu zaručují patentované vodní filtry Claris společnosti Jura. Voda je při každém vaření kávy čerstvě filtrována a účinně odstraňuje vodní kámen, chlor a těžké kovy. To je dobré a důležité nejen pro dokonalý požitek z kávy a vaše zdraví, ale také pro ochranu kávovaru před škodlivými látkami.

Jura nabízí také vysoce účinné a bezfosfátové čisticí tablety vlastní výroby. Vaše káva se skládá z 98 procent z vody, proto věnujte této nejdůležitější složce vždy zvláštní pozornost.

Pro péči o váš plně automatický kávovar Jura si můžete při koupi kávovaru zakoupit prostředky údržby od společnosti Petraco. Taková sada obsahuje originální filtrační patrony Claris, čistič mléčného systému, čisticí tablety a náhradní hadice, které lze snadno sestavit.

Těšíme se, že vám můžeme poradit a poskytnout vám plně automatický kávovar Jura, který vám bude vyhovovat a který vás bude inspirovat každý den. A i vy se můžete těšit na dokonalý požitek z kávy každý den. 


P E T R A C O - specialista na kávovary

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz